# 71 – Vattumannens tidsålder

Vi har nu klivit in i Vattumannens tidsålder och det är en period där vi kommer att utvecklas på det andliga planet. Bara sanningen överlever. Jag tycker det är spännande att se hur bolag som myglar med bokföringen går i konkurs och direktörer/chefer som skor sig ekonomiskt inte klarar sig längre. Finns det inte en sanning och ärlighet i våra handlingar så fungerar det inte längre.

Klicka gärna och läs vidare vad Filosofen och naturläkaren Maths Blomqvist skriver om den nya tidsåldern.

Tidigare inlägg som jag skrivit som kan bidra:

På följande sida så citerar ur Maths Blomqvist:s bok Filosofi och Hälsolära ISBN 91-7910-231-X. Det är en man som betyder mycket i mitt liv.

Jag kommer nu citera ur Maths Blomqvist:s bok Filosofi och Hälsolära ISBN 91-7910-231-X. Det är en man som betyder mycket i mitt liv.

Citat:

Vi lämnar nu Fiskarnas tidsålder bakom oss och träder in i Vattumannens tidsålder – sanningens minut i evigheten. Mänskligheten går därmed in i en tidsålder där den kommer att utvecklas på det andliga planet. Sanningen kommer att segra över lögnen. Orenheter i samhället kommer att flyta upp till ytan och offentliggöras för att rensas ut och renas. Det kommer att vara omöjligt att bygga något som grundar sig på falskhet och lögner. Allt som företas måste ha rätt drivkraft och rätt motiv i grunden för att kunna genomföras. Projekt som endast har pengar och makt som syfte kommer att bli omöjliga att genomföra.

Vi vet ju alla att det är fel att ljuga och mygla sig till fördelar på andras bekostnad. Tidigare kunde man kanske komma undan samhällets upptäckande och slippa ställas till svars, men man kan aldrig dölja något inför krafterna i kosmos.

I Vattumannens tidsålder så kan människan inte längre gömma sig bakom sin kropp.

Allt vi gör återverkar obönhörligt på oss själva förr eller senare, det är en kosmisk princip som inte går att ändra på. Allt vi gör återverkar ytterst på oss själva. Dömer vi någon dömer vi oss själva, lurar vi någon så lurar vi bara oss själva.


Annonser

3 Responses to # 71 – Vattumannens tidsålder

  1. […] Det som är spännande är att i vår nya tidsålder så kommer endast det som är sant och ärligt att fungera. Läs gärna om Vattumannens tidsålder. […]

  2. […] Blomqvist, som jag refererade när jag skrev om Vattumannens tidsålder, har lärt mig att inte äta 3 timmar innan jag går och lägger mig. Detta för att magen skall […]

  3. […] Blomqvist, som jag refererade när jag skrev om Vattumannens tidsålder, har lärt mig att inte äta 3 timmar innan jag går och lägger mig. Detta för att magen skall […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: